Compania Națională Administrația Porturilor Maritime SA și Primăria municipiului Constanța participă cu un stand comun, în zona dedicată României, la EXPO REAL Munchen, târg internațional pentru proprietăți și investiții, care are loc în perioada 7-9 octombrie. Acest parteneriat are ca scop promovarea potențialului de dezvoltare industrială a orașului-port, privind parcuri logistice, instalații de prelucrare, spații dedicate de operare etc.

Expo Real este un târg internațional pentru proprietăți și investiții, care are loc o dată pe an, fiind unul dintre cele mai mari târguri Business to Business pentru industria din Europa. Suprafața expoziției depășește 64.000 metri pătrați pe care expun peste 2.200 expozanți.
Expo Real reprezintă o rețea de lucru orientată spre afaceri pentru proiecte interprofesionale și transnaționale, investiții și finanțare.
Prin programul său de conferințe dedicate, format din simpozioane și mese rotunde, târgul acționează ca o platformă de comunicare și informare a industriei.

Peste 400 de investitori, fonduri de investiții și alte organisme de finanțare prezente la expoziție expun numeroase programe de investiții și proiecte de infrastructură în derulare și de perspectivă.