Inspectoratul de Jandarmi Județean Constanța continuă recrutarea și selecționarea candidaților pentru admiterea la instituțiile de învățământ ale Ministerului Afacerilor Interne, sesiunea ianuarie 2019.

Astfel, la Școala Militară de Subofițeri Jandarmi „Grigore Alexandru Ghica” Drăgășani, învățământ de zi, sunt disponibile, în total, 350 locuri, în timp ce Școala Militară de Subofițeri Jandarmi „Petru Rareș” Fălticeni, învățământ de zi sunt libere alte 350 de locuri. Durata școlarizării este de un an.

Cererile de înscriere pentru admiterea în aceste instituții de învățământ postliceale ale MAI se depun la sediul Inspectoratului de Jandarmi Județean Constanța, mun. Constanța, str. Mircea cel Bătrân, nr. 108, până la data de 23.11.2018.

Tematica, bibliografia, precum și etapele desfășurării concursului de admitere la școlile postliceale ale MAI, sunt stabilite de către unitățile de învățământ și afișate pe site-urile acestora.

Informații suplimentare despre înscriere, condiții de participare la concurs, documente necesare pentru constituirea dosarului de candidat, se pot obține de la Serviciul Resurse Umane din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Constanța, cu sediul în municipiul Constanța, str. Mircea cel Bătrân, nr. 108, tel. 0241/618969 int. 24557 sau consultând site-ul unității www.jandarmeriaconstanta.ro la secțiunea Anunțuri.

Articolul precedentTineretul liberal merge, în week-end, la școală la Saturn
Articolul următor„Oferta” FITIC pentru 5 septembrie: teatru pentru toate gusturile!