Tineretul Național Liberal organizează, în perioada 6-9 septembrie, la Hotelul Cleopatra din stațiunea Saturn, Școala de Vară “YOUth in Europe”.

Peste 800 de tineri liberali și-au anunțat participarea la Școala de Vară, unul dintre cele mai importante evenimente organizate de TNL, obiectivul fiind acela ca echipa Tineretului Național Liberal să se consolideze și mobilizeze pentru proiectele și pentru alegerile europarlamentare și prezidențiale din 2019.

Vor fi prezenți, între alții, președintele liberal, Ludovic Orban, secretarul general, Robert Sighiartău, și prim-vicepreședintele, Raluca Turcan.

Școala de Vară organizată de TNL are un rol educativ, pe parcursul celor patru zile ale evenimentului urmând să fie organizate dezbateri pe teme europene, dar și 15 workshopuri, pe teme diverse, de la politici europene, administrație locală, finanțe și economie, sociologie, comunicare politică sau managementul unei campanii electorale. În acest sens, alocuțiuni vor fi susținute de lideri ai Partidului Național Liberal, europarlamentari, primari, precum și specialiști în domeniile lor de activitate din afara partidului. De asemenea, în cadrul Școlii de Vară a Tineretului Național Liberal se va organiza și concursul de idei în comunicare politică: ”Tineri liberali pentru Europa”.

Articolul precedentUnitatea 2 CNE Cernavodă va fi oprită controlat
Articolul următorPorți deschise pentru tinerii care vor să îmbrățișeze o carieră în Jandarmerie