Un polițist aflat în misiune a fost rănit ușor după ce autospeciala în care se afla a fost acroșată, într-o intersecție din Constanța, de un alt șofer care nu i-a acordat prioritate.

Potrivit polițiștilor constănțeni, la data de 21 iunie, ora 11:08, un polițist, în vârstă de 34 de ani, aflat în timpul serviciului, a condus autospeciala de poliţie, cu semnalele acustice şi luminoase în funcțiune, pe bulevardul Tomis, în municipiul Constanţa, dinspre strada Nicolae Iorga către Dacia. „Înainte de intersecția cu strada Ion Rațiu, a pătruns pe sensul opus de mers, depășind coloana de autovehicule oprite la semafor, pătrunzând în intersecție pe culoarea roșie a semaforului electric și intrând în coliziune cu un autoturism, condus de un bărbat, de 37 de ani, dinspre bulevardul Mamaia către bulevardul Alexandru Lăpușneanu”, spun sursele citate.

În urma impactului, agentul de poliție a fost rănit ușor la o mână, primind îngrijiri medicale de la echipajul de pe o ambulanță SMURD, care trecea prin zonă.

Polițiștii spun că ambii conducători auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

Articolul precedentConsilierii locali din Mangalia au aprobat Planul de Mobilitate Urbană
Articolul următorElevii acuză Ministerul Educației că au fost excluși de la masa discuțiilor pe noua lege a educației