Polițiștii constănțeni au fost prezenți în Eforie Sud, cu infomații importante destinate adoptării unor măsuri de protecţie pentru creşterea gradului de siguranţă personală, a bunurilor şi valorilor turiştilor, dar și prevenirii dispariţiilor de minori.

Potrivit IPJ Constanța, activităţile s-au desfăşurat astăzi, în tabăra New Paradise din Eforie Sud, având scop creşterea nivelului de informare, educare şi conştientizare a adolescenţilor şi tinerilor, cu privire la prevenirea delincvenţei juvenile, a victimizării minorilor şi a dispariţiilor acestora, dar și prevenirea accidentelor rutiere.

Poliţiştii constănțeni au distribuit pliante cu sfaturi şi recomandări preventive, oferindu-le copiilor și grupurilor de copii, veniţi în tabere sau cantonamente, alături de profesori, antrenori sau educatori, brăţări de vacanță. Rolul acestor brățări,  pe care se notează numărul de telefon al părinților, este de a-i ajuta pe cei mici să ajungă mai repede alături de familiile lor.

Pentru o vacanță în siguranță, polițiștii recomandă să supravegheați în permanență copiii, în special pe plajă sau în zonele aglomerate și, pe cât posibil, cei mici să cunoască numele și numărul de telefon al părinților.

 

 

 

 

Articolul precedentPrejudiciu de peste 7.000.000 de lei, investigat de polițiștii constănțeni
Articolul următorFinanțare de 8 milioane lei pentru dotarea cu echipamente medicale moderne pentru Spitalul Clinic Județean de Urgență “Sf. Apostol Andrei” Constanța