Experiența unică de la malul Mării Negre a festivalului NEVERSEA este completată în acest an și de artistul Aloe Blacc, care a contribuit și a dat voce piesei care l-a consacrat pe dj-ul Avicii, “Wake me up”.

Aloe Blacc sau Egbert Nathaniel Dawkins al III-lea este un artist și producător de muzică american, dar și un actor, om de afaceri și un mare filantrop. Este cunoscut și pentru hiturile “I need a dollar” și “The Man”. Cu piesa “Wake me up”, Aloe Blacc și dj-ul Avicii au cucerit numărul 1 în topurile din peste 22 de țări de pe glob. În mai puțin de o lună, artistul american Aloe Blacc va urca pe scena principală a festivalului NEVERSEA.

După un show excepțional la festivalul UNTOLD în 2017, trupa Vama vine pe 8 iulie la malul Mării Negre să guste și din experiența festivalului NEVERSEA. Apusul zilei de duminică va fi acompaniat de muzica de pe cel mai nou album în limba engleză “Better” al trupei VAMA, dar și de piesele care i-au consacrat “Nu am chef azi”, “Perfect fără tine” și multe alte hituri.

 

Plaja Modern devine casa festivalului NEVERSEA. Cel mai mare festival de pe plajă din Europa, NEVERSEA va fi găzduit de plaja Modern cu accesul principal dinspre portul Tomis. Perimetrul festivalului NEVERSEA are în acest an peste 110.000 metri pătrați, o suprafață mai mare decât la ediția din 2017.

În acest an scena principală a festivalului NEVERSEA este una și mai impresionantă, dar și cea mai mare ca suprafață, construită pe litoralul Românesc. Pentru a le oferi câtor mai mulți fani ai festivalului experiența unică a răsăritului din fața mainstage-ului, în acest an zona respectivă a crescut la peste 12.000 de metri pătrați.

NEVERSEA 2018 va avea loc în perioada 5-8 iulie, la Constanța.

Articolul precedentScafandrii au reluat căutarea copilului de 14 ani, dispărut în valuri la Corbu
Articolul următorAtenție! Control RADAR în Rezervația Biosferei Delta Dunării!