Peste 350 de constănțeni au posibilitatea, în mod gratuit, să își îmbunătățească aptitudinile și competențele necesare obținerii unui loc de muncă. Totul, în cadrul unui seminar de informare organizat de Asociația ”Institutul pentru Parteneriat Social Bucovina” în cadrul proiectului ”Oportunități Egale pentru Ocupare”, proiect cofinanțat din Fondul Social European prin Programul Operațional Capital Uman 2014-2020.

Proiectul vizează promovarea și creșterea gradului de ocupare sustenabilă și de calitate a forței de muncă pentru șomeri, persoane cu dizabilități, persoane cu studii primare, gimnaziale, liceale sau postliceale, persoane peste 54 de ani, persoane de etnie romă și persoane din mediul rural din regiunea Sud-Est, prin dezvoltarea și implementarea unui set complex de măsuri integrate și personalizate care să îmbunătățească accesul pe piața muncii și creșterea gradului de inserție profesională și socială.

Seminarul va avea loc pe 26 noiembrie, ora 12.00, la Universitatea Ovidius. În prima parte, participanții vor fi informați despre proiect și despre condițiile de înscriere, urmând ca partea a II-a a seminarului să aibă un caracter aplicativ.

Articolul precedentElectrocasnice contrafăcute şi artificii nedeclarate, confiscate în Portul Constanţa
Articolul următorAmenzi de aproape un milion de lei, aplicate șoferilor care nu au achitat taxa de parcare