Polițiștii de frontieră constănțeni, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța, au depistat un cetățean român care transporta peste 18.700 de pachete cu țigări de contrabandă.

Potrivit Gărzii de Coastă, polițiștii de frontieră au oprit în trafic, luni, pentru control, pe raza localității Valu lui Traian, o autoutilitară, înmatriculată în România. Aceasta era condusă de un tânăr, în vârstă de 26 de ani, domiciliat pe raza județului Suceava, despre care existau date că este implicat în activități de contrabandă cu țigări.

Bărbatul și autovehiculul au fost duși la sediul Gărzii de Coastă, în vederea efectuării unui control amănunțit. Cu această ocazie, în autoutilitară, care transporta panouri termoizolante, a fost descoperită ascunsă, în spații disimulate, cantitatea totală de 18.720 pachete cu țigări de contrabandă, diferite mărci.

În cauză polițiștii de frontieră au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de contrabandă, cercetările fiind continuate sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța.

Articolul precedentTineri identificați de polițiști, după înscenarea unei tâlhării calificate
Articolul următorS -au pus în vânzare bilete la meciul FC Viitorul – CSM Politehnica Iași