FC Viitorul anunță că s-au pus în vânzare bilete pentru meciul cu Politehnica Iași din cadrul etapei a 24-a a Ligii 1. Meciul va avea loc  vineri, 15 februarie 2019, ora 20.00, pe stadionul „CENTRAL” din Complexul Academiei de Fotbal „Gheorghe Hagi”

Biletele de intrare se vor putea achiziţiona la preţurile de 30 lei – tribuna I, 20 lei – tribuna a II-a, 10 lei – peluza I şi peluza a II-a.

Începând cu ziua de miercuri, 13 februarie, ora 10.00 se vor putea achiziţiona bilete   online, pe site-ul Eventim.ro și fcviitorul.ro, spectatorii vor putea achiziționa și bilete electronice, prin tehnologia print@home. Acestea se tipăresc de către cumpărători și vor fi validate prin scanare la intrare în tribunele stadionului. În ziua  meciului, la stadionul „Central” se vor comercializa bilete de acces în tribune la casele de bilete ale stadionului, începând cu ora 17.00, doar dacă acestea nu se epuizează online.

FC Viitorul  va asigura suporterilor, care nu au mijloc de transport personal, autocar tip cursă specială (tur – retur), cu itinerariul Palatul Copiilor (Constanţa) – Stadion Central Academia Hagi (Ovidiu). Autocarul va pleca vineri, 15 februarie 2018, la orele 18.45 de la Palatul Copiilor Constanţa. Returul transportului suporterilor va fi asigurat imediat după încheierea partidei.

Articolul precedentPeste 18.700 de pachete cu țigări de contrabandă, descoperite de polițiștii de frontieră
Articolul următorG-Eazy, Jessie J, Afrojack ori Lost Frequencies, în line-up-ul festivalului NEVERSEA 2019