mascati_politie

Patru tineri, două fete și doi băieți, cu vârste între 15 și 21 de ani, din Constanța, sunt cercetați penal după ce au înscenat comiterea unei infracțiuni de tâlhărie calificată.

Astfel, la data de 25 ianuarie, cei doi băieți au fost observați de un bărbat (martor în cauză), în vârstă de 31 de ani, din Constanța, la scurt timp de la comiterea unei tâlhării asupra a trei fete, care a sesizat evenimentul prin SNUAU 112. Imediat, o patrulă a Secției 2 s-a deplasat la fața locului unde a identificat persoanele în cauză, suspectate că au participat la comiterea tâlhăriei asupra celor trei fete, pe care le-ar fi deposedat de telefoanele mobile și de un portofel.

Întrucât în declarațiile celor doi băieți, dar și a celor trei fete, existau foarte multe contradicții și necorelări, polițiștii constănțeni au extins cercetările pentru stabilirea cu exactitate a producerii evenimentului respectiv. Din verificări a fost stabilit faptul că între cei doi băieți și două dintre fete a existat un plan dinainte stabilit, prin care aceștia au înscenat tâlhăria asupra celei de-a treia fete, soră cu una dintre autoare, singura persoană vătămată în cauză.

Cei patru autori au recunoscut faptele, prejudiciul, un telefon mobil, fiind recuperat. Polițiștii continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracţiunilor de tâlhărie calificată, pentru un băiat de 18 ani, instigare la infracțiunea de tâlhărie calificată și mărturie mincinoasă, pentru sora victimei, în vârstă de 20 de ani, și complicitate la infracțiunea de tâlhărie calificată, pentru băiatul de 15 ani și fata de 21 de ani.

Articolul precedentFOTO| Tir răsturnat pe Autostrada București – Constanța
Articolul următorPeste 18.700 de pachete cu țigări de contrabandă, descoperite de polițiștii de frontieră