Șoferi drogați sau beți la volan au fost prinși într-o singură noapte. Inconștienți, se urcă la volan și pun în pericol nu doar propriile vieți!

Polițiști din cadrul Serviciului Rutier Constanța au organizat în noaptea de 15/16 noiembrie o acțiune pentru depistarea conducătorilor auto care se află sub influența băuturilor alcoolice sau a drogurilor

Au fost constatate 6 infracțiuni la regimul rutier, dintre care 2 pentru conducere sub influența băuturilor alcoolice, 2 pentru conducere sub influența substanțelor psihoactive, unul pentru conducere cu permis suspendat și unul pentru conducere cu permis necorespunzător.

Polițiștii, au dat  30 de sancțiuni contravenționale, fiind reținute 18 permise de conducere (15 pentru conducere sub influența băuturilor alcoolice, 2 pentru neacordare prioritare pietoni și unul pentru circulație pe sens opus).

Un bărbat a condus un autoturism pe strada Constanței din orașul Năvodari, în timp ce se afla sub influența substanțelor psihoactive , rezultatul fiind pozitiv pentru cocaină.

În jurul orei 03.40, un bărbat a condus un autoturism pe bulevardul Alexandru Lăpușneanu, având suspendat dreptul de a conduce și în timp ce se afla sub influența substanțelor psihoactive – rezultat pozitiv pentru metamfetamină și canabis.