O nouă metodă de păcălire a cumpărătorilor care caută țigări netimbrate, a apărut, recent, pe piața neagră din Constanța, în care acestora li se oferă pachete umplute cu polistiren în loc de produse din tutun.

Astfel, potrivit Direcției Generale Poliția Locală Constanța, zilele trecute, în timpul unei acțiuni în piața Tomis 3, polițiștii locali au fost sesizați de către o femeie că un bărbat, cu vârsta de 30 – 35 de ani, i-a vândut două cartoane cu țigări contra sumei de 200 de lei, dar la desfacerea pachetelor aceasta a constatat că a fost înșelată. „Prețul mic a încântat-o și grăbită nu a mai verificat pachetele, mai ales că știa de la comerciant că se implică într-un act de comerț ilegal. Așa a ajuns să cumpere polistiren”, spun polițiștii locali.

Bunurile au fost predate organelor de poliție judiciară în vederea continuării cercetărilor sub aspectul comiterii infracțiunii de înșelăciune.

„Pe această cale, rugăm cetățenii să se alăture demersurilor Direcției Generale Poliția Locală Constanța pentru eradicarea acestui fenomen și să nu mai cumpere produse din tutun de la comercianții ambulanți. Astfel de fapte sunt de natură antisocială, iar persoanele înșelate ar putea să se întoarcă pentru a le cere socoteală vânzătorilor ambulanți care pot avea asupra lor diverse obiecte de autoapărare, fapt pentru care persoana păgubită poate fi pusă în pericol”, au mai precizat ei.

Articolul precedentMoaștele Sfântului și Dreptului Simeon vor sosi la Constanța
Articolul următorANI: Președintele CJ Constanța, în stare de incompatibilitate între 2012 și 2016