.

Inaugurarea astăzi a noului parc, a fost motiv de bucurie pentru locuitorii din Negru Vodă. Fie că s-au plimbat pe alei, fie că au mers cu cei mici la locurile de joacă  cu toții au fost încântați de atmosferă.

Realizat din fonduri europene în valoare de 850.000 euro, parcul de 15.000 de metri pătrați, are spații verzi, sistem modern de irigații, locuri de joacă pentru copii. Nu au fost uitați tinerii și pensionari. De asemenea, întregul parc este monitorizat și supravegheat video.

Au fost prezenți la inaugurare primarul Petre Urziceanu și președintele PNL Constanța, deputatul Bogdan Huțucă.

Primăria Negru Vodă mai are în derulare și alte proiecte. Un proiect european transfrontalier pentru reabilitarea drumurilor, în valoare totală de 7.9 milioane euro și un proiect de 7.5 milioane de euro pentru construirea unui cartier de locuințe sociale, concomitent cu reamenajarea întregii zone – trotuare, străzi și parcuri noi, locuri de joacă sau de recreere. În cadrul aceluiași proiect, se va construi și un centru multifuncțional pentru tineret, cu bazin de înot semi-olimpic acoperit.

Până la finalul anului acesta, se va da în folosință un bloc de locuințe sociale pentru tinerii orașului, investiția fiind de aprox. 2.2 milioane de lei

Pentru educație, administrația a accesat 9.3 milioane lei pentru reabilitarea, modernizarea și dotarea liceului din localitate și are proiect de 2.6 milioane de lei pentru construirea unei noi grădinițe cu program prelungit în localitate.

 

Articolul precedentNicușor Constantinescu, urmărit penal într-un dosar cu un prejudiciu de două milioane de lei
Articolul următor 153 de firme prezente la Târgul Naţional de Îmbrăcăminte și Încălţăminte, TINIMTEX