Ediția din luna septembrie a TINIMTEX, cea mai importantă din tot anul, dă startul cumpărăturilor din această perioadă.Târgul se va desfășura în perioada 10-15 septembrie la Pavilionul Expozițional, din Mamaia  și reunește 153 de firme, producători și comercianți de îmbrăcăminte și încălțăminte din intreaga ţară.

Expozanții prezenți la târg, ,l propun o ofertă extrem de variată,cu noile colecţii de toamnă-iarnă, menită să satisfacă toate gusturile, atât din punct de vedere al calității produselor expuse, cât și din perspectiva prețurilor  atractive pentru cumpărători.

Între 10 – 11 septembrie, in cadrul TINIMTEX, producătorii români, care prezintă, la fiecare ediţie, colecţii noi și diversificate, au prilejul de a întâlni comercianţii din domeniu, aceste două zile fiind destinate exclusiv contractărilor.

Începând cu ziua de joi, 12 septembrie și până duminică, inclusiv, târgul va fi dedicat vânzării cu amănuntul, pentru publicul larg.

La ediția din luna septembrie, a TINIMTEX, din totalul de 153 de firme participante, 95 de firme sunt producătoare, adică 65 % din totalul firmelor participante, iar restul de 35% sunt comercianţi.

Program de vizitare: în perioada 10 – 11 septembrie: 10.00 – 19.30 (numai pentru comercianti), joi-sâmbătă, 12 – 14 septembrie: 10.00 – 19.30 -pentru publicul larg și       duminică, 15 septembrie: 10.00 – 16.00 – pentru publicul larg

Articolul precedentNoul parc din Negru Vodă, inaugurat la începerea anului școlar
Articolul următorAmenzi de peste 170.000 de lei, aplicate de pompieri unităților turistice de pe litoral