Nava-Școală „Mircea”, cu cei 182 de membri ai echipajului la bord, va acosta joi, 20 septembrie, ora 10.00, în Portul Militar Constanţa, după efectuarea celui de-al doilea marş internațional de instrucție din anul 2018.

Velierul, în cele 21 de zile de marș si 10 zile de staționare,a traversat șase mări și două strâmtori maritime intercontinentale, navigând peste 2.500 mile marine, cu escale în porturile Portul Durres (Albania), Split (Croația) și Souda (Grecia).

Cei 38 de studenți ai Academiei Navale „Mircea cel Bătrân”, cei 43 de cadeți și 13 instructori germani, dar și cei 12 cadeți din Bulgaria, China, Marea Britanie, Polonia, Turcia și Ucraina, care, după o lună de pregătire intensă, au căpătat noi deprinderi marinărești și profesionale necesare în formarea lor ca viitori ofițeri de marină, vor raporta într-un singur glas: „Misiune îndeplinită!”.

.

 

 

 

Articolul precedentFOTO| Președintele ESPO a fost impresionat de Digul de nord și noile investiții din Portul Constanța
Articolul următorUSR dă în judecată Primăria Constanța pentru invalidarea a 6000 de semnături în cadrul campaniei „Fără penali în funcții publice”