Efective de jandarmi din cadrul Inspectoratului Județean Constanța, vor fi angrenați, în acest sfârșit de săptămână, în mai multe misiuni de asigurare a ordinii publice la evenimentele organizate în zona de responsabilitate.

Astfel, potrivit IJJ Constanța, sâmbătă, 25 august, jandarmii constănțeni vor avea în atenție următoarele evenimentele sportive: Turneul 1 – Campionatul Național de Rugby în 7, organizat pe stadionul „Flacăra” din Năvodari, meciul de fotbal C.S. Medgidia – A.C.S. Sportul Chișcani, „Kureș – lupte tradiționale tătărăști” în localitatea 23 August, precum și „Taekwondo WT – Cupa Hârșova”.

În aceeași zi, oamenii legii vor acționa pentru desfășurarea în condiții de siguranță a evenimentului cultural-artistic „Sub Semnul Centenarului”, ce va avea loc în Piața Ovidiu.

Duminică, 26 august, oamenii legii vor fi prezenți la Mangalia, unde va fi organizat evenimentul „Festivitatea de aniversare a 10 ani de la reabilitarea moscheii Esmahan Sultan” (slujbă religioasă, spectacol susținut de ansambluri folclorice turcești/tătărești, recital de muzică ușoară românească).

Misiunile jandarmilor au în vedere asigurarea unui climat de ordine și siguranță publică corespunzător, condiții de siguranță pentru toți participanții la aceste evenimente, prevenirea și combaterea oricăror fapte ce pot genera tulburarea ordinii publice, precum și depistarea, identificarea și dispunerea măsurilor legale față de cei care comit fapte antisociale.

Articolul precedentFesuri contrafăcute de peste 300 de mii de lei, confiscate în Portul Constanţa
Articolul următor1.000 de lei amendă pentru un constănțean care ieșise la grătar pe trotuarul din fața casei