Un constănțean care ieșise să facă un grătar pe trotuarul din fața casei a fost amendat cu o mie de lei de polițiștii locali, pentru încălcarea normelor de conviețuire socială. Un alt constănțean a fost sancționat cu 300 de lei, pentru organizarea unei nunți pe stradă.

Potrivit Direcției Generale Poliția Locală Constanța, un bărbat în vârsta de 26 de ani, din Constanța, responsabil de organizarea unei nunți în plină stradă, la intersecția Semănătorului și Câmpului, a fost amendat de polițiștii locali cu 300 de lei. La nuntă participau numeroase persoane, care tulburau liniștea locatarilor din zonă prin utilizarea unor instrumente muzicale și îngreunau traficul rutier din perimetrul respectiv și, drept urmare, zona afectată a fost eliberată și igienizată de către petrecăreți.

Tot, joi, polițiștii locali au amendat contravențional, cu suma de 1.000 de lei, un bărbat din cartierul Medeea. Acesta a fost surprins în timp ce făcea grătar pe trotuarul din fața unei case de pe strada Cumpenei.

„Facem mențiunea că numai ieri (joi – n.r.), pe raza municipiului Constanța, poliţiştii Direcției Generale Poliția Locală Constanța au aplicat 262 de sancțiuni contravenționale, în valoare de 74.860 de lei, majoritatea fiind pentru încălcarea Legii nr,61/1991 rep. privind sancționarea faptelor de încălcare a unor norme de conviețuire socială, a ordinii și liniștii publice și a H.C.L nr.184/2013 privind îmbunătățirea activităților de gospodărire, protecția mediului, întreținere și înfrumusețare a municipiului Constanța”, mai spun reprezentanții Poliției Locale.

Articolul precedentMăsuri ale jandarmilor de asigurare a ordinii publice în week-end. Vezi unde!
Articolul următorSute de agenți economici de pe litoral, sancționați de comisarii OPC