Pregătirile pentru deschiderea celui mai așteptat eveniment al iernii, Orășelul Copiilor, sunt aproape gata la Mangalia. Primăria Mangalia organizează, pe parcursul lunii decembrie, mai multe evenimente specifice sărbătorilor de iarnă, destinate tuturor locuitorilor oraşului, dar în special celor mici.

”Orășelului Copiilor” se deschide în Piața Republicii, unde va fi amenajat un târg cu produse specifice Crăciunului, dulciuri,

La fiecare sfârşit de săptămână, începând cu orele 17:00, atmosfera va fi întreținută de concerte ale unor artiști celebri, precum Alex Velea, Corina, Oana Radu și Nicole Cherry. Primul artist care va deschide seria concertelor menite a-i bucura pe cei mici, dar și pe cei mai mari dintre copii, va fi îndrăgita interpretă Corina. Ea susține, chiar de Ziua Națională a României, pe 1 Decembrie, un concert de excepție. Al doilea spectacol va fi susținut de  Alex Velea, în data de 8 decembrie, urmând ca în data de 15 decembrie să concerteze Oana Radu. Cea care va închide seria spectacolelor  va fi Nicole Cherry cu  un moment muzical, într-o atmosferă de poveste, în ziua de 22 decembrie.

Pe tot parcursul desfășurării evenimentelor din Piața Republicii, cei mici pot să vină la Căsuța lui Moș Crăciun, pentru a face poze alături de cei dragi. Atmosfera de sărbătoare din centrul orașului este creată de mii de lumini multicolore și ornamente specifice, iar pe 1 Decembrie, de Ziua Națională, clădirea Primăriei Mangalia va fi iluminată în culorile tricolorului.

 

Articolul precedentLa Mangalia se intervine pe străzi cu utilajele de deszăpezire
Articolul următorTraficul rutier pe principalele artere din Constanța se desfășoară în condiții normale