Primăria Mangalia și societatea locală de deszăpezire intervin, în cursul zilei de miercuri, cu material antiderapant și utilaje, după ce zăpada a început să acopere carosabilul și trotuarele.

În acest sens, angajații de la Polaris și cei ai Primăriei sunt pregătiți pentru a degaja străzile și trotuarele pentru a veni în sprijinul populației. Trei sărărițe vor circula pe străzile orașului pentru a împrăștia nisip și sare. Reprezentanții societății de deszăpezire precizează că sunt pregătiți să intervină și în cazul depunerilor consistente de zăpadă sau acoperirea cu gheață a străzilor și să ia măsurile care se impun în astfel de situații.

Conform avertizărilor ANM, pentru regiunea Dobrogea, în intervalul 28 noiembrie, ora 02.00 – 28 noiembrie, ora 20.00, fenomenele meteo vizate constau în intensificări susținute ale vântului, ninsori viscolite, strat de zăpadă, depuneri de gheață. Pentru intervalul 28 noiembrie, ora 20.00 – 30 noiembrie, ora 10.00, ANM a emis o informare meteorologică, fenomenele vizate fiind intensificări ale vântului, local zăpadă spulberată și vreme deosebit de rece.

Primăria Mangalia va monitoriza cu toată atenția evoluția fenomenelor meteorologice, pentru a lua măsuri, în timp util, la apariția unor situații de urgență.

Articolul precedentTraficul pe Autostrada București – Constanța a fost deviat din cauza viscolului
Articolul următorMagia sărbătorilor în Orășelul Copiilor din Mangalia