edf

Efective de jandarmi din cadrul Inspectoratului Județean Constanța vor acționa în acest sfârșit de săptămână pentru asigurarea climatului de ordine la o serie de evenimente publice organizate în zona de responsabilitate.

Astfel, în zilele de 28 și 29 septembrie, jandarmii constănțeni vor fi prezenți la Cumpăna, unde va avea loc festivalul „Rodul Pământului”.
Sâmbătă, 28 septembrie, vor fi asigurate măsurile de ordine publică la meciul de rugby C.S. Năvodari-C.S.U. Arad, eveniment sportiv va avea loc pe stadionul ,,Flacăra”, începând cu ora 11.00, precum și la meciul de fotbal C.S. Medgidia-C.S. Popești Leordeni, cu începere de la ora 17.00. Tot sâmbătă, începând cu ora 11.00, jandarmii vor avea în vedere desfășurarea în condiții de siguranță a competiției sportive „Ștafetă pentru educație”, ce la avea loc la Castelu.

Duminică, 29 septembrie, se va acționa pentru asigurarea climatului de ordine la partida de handbal masculin H.C. Dobrogea Sud Constanța – C.S.M. Ploiești, cu începere de la ora 14.00.

Misiunile jandarmilor vor avea în vedere asigurarea unui climat de ordine publică corespunzător, condiții de siguranță pentru toți participanții, prevenirea și combaterea oricăror fapte ce pot genera tulburarea ordinii publice, precum și depistarea, identificarea și dispunerea măsurilor legale față de cei care comit fapte antisociale.

Articolul precedentPeste 700 de câini comunitari și-au găsit o familie iubitoare în Constanța
Articolul următorAu început lucrările de modernizare în stațiunea Saturn