Polițiștii din cadrul Poliției stațiunii Eforie au identificat o femeie, în vârstă de 44 de ani, din municipiul Focșani, județul Vrancea, bănuită de comiterea unor furturi.

Pe 30 iunie, aceasta ar fi sustras un telefon mobil, din camera unui complex hotelier, din stațiunea Eforie Nord, aparținând unei femei, de 34 de ani, din Timișoara. Prejudiciul a fost recuperat în totalitate și predat persoanei vătămate.

Pe 7 august., polițiștii din cadrul Poliției stațiunii Eforie au fost sesizați despre faptul că aceeași persoană, de 44 de ani, folosindu-se de calitatea mincinoasă de poliţist detașat la Poliţia stațiunii Eforie, a solicitat şi primit de la o femeie, de 71 de ani, din stațiunea Eforie Nord, 350 lei – sumă reprezentând despăgubiri pentru prestarea unor servicii de curățenie și zugravit, desfășurate de către un bărbat, la domiciliul bătrânei, bani pe care acesta nu i-ar fi primit.

În urma cercetărilor efectuate, polițiștii constănțeni au stabilit că, în perioada iulie – 7 august, femeia  a solicitat și primit, în repetate rânduri, 2860 lei de la persoana vătămată, aceasta fiind indusă în eroare, în locuinţa sa, prin folosirea calităţii mincinoase de poliţist detașat la Poliţia staţiunii Eforie. Suma solicitată ar fi constituit aşa-zisa contravaloare a taxelor și cheltuielilor judiciare, despăgubiri pentru prestarea serviciilor de curăţenie şi zugrăvit, desfășurate de bărbat, la domiciliul bătrânei.

Polițiștii din cadrul Poliției stațiunii Eforie , pe 7 august, au reținut persoana pe o perioadă de 24 de ore, aceasta fiind depusă în C.R.A.P. al IPJ Constanța, urmând ca astăzi să fie prezentată Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța cu propunerea de arestare preventivă.

 

Articolul precedentMii de ceasuri contrafăcute, confiscate în Portul Constanţa Sud Agigea
Articolul următorSăptămâna spiritualității marinărești, la Mangalia