Parada militară organizată la Constanța a început cu un incident, după ce unei tinere-militar, aflată în dispozitiv, i s-a făcut rău, fiind scoasă pe brațe și dusă la o ambulanță.

În momentul alocuțiunilor rostite cu această ocazie de către oficialitățile locale, unei tinere militar, aflată în dispozitiv, i s-a făcut rău. Ea a fost purtată pe brațe în afara perimetrului, iar apoi o ambulanță militară a mers în zona respectivă, fiindu-i acordate îngrijirile medicale necesare.

Parada a început la ora 11.00 și va fi urmată de o expoziție de tehnică militară și armament. La ora 12.00 este programată și o prezentare a noilor autobuze ale municipiului Constanța, apoi, de la ora 17.30, în Piața Ovidiu, va avea loc defilarea plutoanelor de militari care vor asigura retragerea cu torțe organizată de Comandamentul Flotei cu ocazia sărbătoririi Zilei Naționale a României.

Tot sâmbătă, Primăria Constanța, prin Serviciul Public de Asistență Socială, îi așteaptă pe constănțeni la o porție de iahnie cu cârnați și la un spectacol susținut de artiști îndrăgiți.

Articolul precedentVIDEO/ NEVERSEA 2019 va avea loc în perioada 4 – 7 iulie, în Constanța
Articolul următorZiua Națională sărbătorită, la Mangalia, prin ceremonial militar și spectacole