Cea de-a treia ediție a celui mai mare festival pe plajă din România, NEVERSEA, va avea loc în perioada 4 – 7 iulie, în Constanța, primele 10 mii de abonamente urmând să fie puse în vânzare încă de pe data de 5 decembrie.

Organizatorii festivalului au anunțat că „Povestea NEVERSEA” continuă și în 2019 „cu cele mai frumoase apusuri și cu cele mai intense răsărituri la malul Mării Negre”, dar și cu experiențe unice și cu artiști în premieră în România. „Toate acestea vor fi acompaniate de cei mai frumoși fani. Împreună cu artiști de renume internațional, festivalierii vor descoperi și în acest an diversitatea muzicală, interacțiunea prin muzică dar și atracțiile Mării Negre”, au precizat organizatorii, sâmbătă, printr-un comunicat de presă.

Primele 10.000 de abonamente, la un preț special, pentru festivalul NEVERSEA 2019, se vor pune în vânzare miercuri, 5 decembrie, de la ora 14.00. Prețul acestora va fi de 399 de lei plus taxe și vor putea fi achiziționate doar de către cei care s-au înregistrat pe www.neversea.com. Prețul final al abonamentelor va fi de 599 de lei plus taxe. Vor fi disponibile și abonamentele VIP la prețul de 900 de lei plus taxe. Fiecare persoană care s-a înregistrat a primit pe mail un link unic, care va fi funcțional doar începând cu data de 5 decembrie, ora 14.00, prin care va putea achiziționa maxim 4 abonamente. Cei care nu s-au înregistrat pot să mai facă acest lucru pe site-ul festivalului

Ediția din 2018 a fost un real succes. În cele patru zile de festival peste 210.000 de participanți din țară dar și din străinătate au trecut pragul tărâmului NEVERSEA. Peste 150 de artiști internaționali au urcat pe cele 7 scene printre care, pentru prima dată în România: The Script, Aloe Blacc dar și artiști pe care fanii îi așteaptă cu multă nerăbdare, cum ar fi, Armin van Buuren, Steve Aoki, Lost Frequencies, Axwell&Ingrosso, Steve Angelo. Cei mai mulți participanți au venit din orașele București și Constanța, urmate de Cluj-Napoca, Ploiești, Brașov și Timișoara. Festivalul NEVERSEA a avut participanți din 95 de țări de pe întreg globul. Dintre aceste țări, cei mai mulți participanți au ajuns din Marea Britanie, Franța, Israel, Germania și Statele Unite ale Americii.

Articolul precedentBărbat rănit ușor după ce i-a luat foc mașina în mers (Foto)
Articolul următorIncident la parada militară de la Constanța – unei tinere i s-a făcut rău