Festivalul Mamaia Copiilor, aflat la a XVIII-a ediție, debutează, marți, finaliștii preselecțiilor, desfășurate în toată țara, urmând să petreacă o săptămână la mare, pentru a concura la secțiile Creație, Interpretare și Show.

Etapa finală a Festivalului Național de Creație și Interpretare Mamaia Copiilor se desfășoară, între 10 și 14 iulie, pe scenele din Piațetele Cazino și Perla, din stațiunea Mamaia. „Suntem încântați de sprijinul acordat de Primăria Constanța pentru relocarea festivalului în stațiunea Mamaia, acolo unde acesta a luat naștere. Astfel, Mamaia Copiilor își recapătă faima de altă dată. Mai ales în acest an, odată cu împlinirea a 100 de ani de la Marea Unire, vrem să arătăm întregii țări acești copii deosebit de talentați. Le doresc mult succes!”, a declarat directorul festivalului, Liviu Manolache.

Concurenții vor avea alocate repetiții pentru pregătirea spectacolului, iar concursul se va desfășura de la ora 20.00 astfel:

– marți, 10 iulie: Interpretare pentru grupele de vârstă 4-6 ani și 10-12 ani;

– miercuri, 11 iulie: Interpretare pentru grupele de vârstă 7-9 ani și 13-15 ani;

– joi, 12 iulie: Interpretare și Show pentru grupele de vârstă 13-15 ani și 16-17 ani;

– vineri, 13 iulie: Creație.

Sâmbătă, 14 iulie, de la ora 21.00, va avea loc Gala Festivalului Național de Creație și Interpretare Mamaia Copiilor 2018.

Articolul precedentAu început înscrierile la Academia Navală „Mircea cel Bătrân”
Articolul următorȘapte irakieni și un iranian, opriți la frontiera cu Bulgaria