Academia Navală „Mircea cel Bătrân” scoate la concurs pentru anul universitar 2018 – 2019, 873 de locuri, din care mai puțin de 100 de locuri sunt pentru Ministerul Apărării Naționale ori Ministerul Afacerilor Interne.

Astfel, potrivit ANMB, din cele 873 de locuri, 90 de locuri sunt pentru Ministerul Apărării Naționale și șase locuri pentru Ministerul Afacerilor Interne, iar 627 de locuri sunt pentru Secția civilă. De asemenea, Academia Navală mai oferă și 150 de locuri cu taxă pentru studiile de masterat.

Înscrierile pentru studiile universitare de licență, pentru Secția civilă se desfășură în perioada 9 – 17 iulie, pentru Secția militară în perioada 9 – 20 iulie și pentru studiile de masterat în perioada 9 – 23 iulie.

Instituția de învățământ constănțeană acordă din fonduri proprii 26 de burse de studii pentru învățământul cu frecvență care se obțin prin concurs la matematică ce se va desfășura pe data de 16 iulie. Pe data de 21 iulie se vor afișa rezultatele finale pentru studiile universitare de licență la Secția civilă, pe data de 22 iulie, pentru studiile universitare de licență la Secția militară iar pe data de 27 iulie pentru studiile de masterat.

În Academia Navală „Mircea cel Bătrân” studiază peste 2.000 de studenți, îndrumați de un corp didactic profesionist care oferă studenților garanția unei pregătiri de excepție.

Articolul precedentVideo| Incendiu la o casă din Tulcea. Pompierii intervin cu două autospeciale
Articolul următorÎncepe o nouă ediție a Festivalului Mamaia Copiilor