Traficul rutier în zona Perla, la intrarea în stațiunea Mamaia, va fi redirijat începând de marți, 23 aprilie, revenindu-se la regulile de circulație din sezonul estival.

Astfel, din direcția Pescărie spre orașul Năvodari se va circula înainte pe trei benzi de circulație și se anulează posibilitatea de a efectua virajul la stânga către bulevardul Aurel Vlaicu. Din direcția Năvodari spre Constanța, pe toate cele trei benzi se va efectua virajul la dreapta spre bulevardul Aurel Vlaicu și se anulează posibilitatea de a vira la stânga de pe banda trei spre zona Pescărie.

De asemenea, din direcția bulevardului Aurel Vlaicu spre Năvodari se va circula înainte, în stațiune, pe două benzi de circulație, cu prioritate, în timp ce din direcția bulevardului Aurel Vlaicu spre Pescărie se va efectua viraj la dreapta, pe două benzi de circulație.

Pe întreaga perioadă a sezonului estival 2019, viteza maximă admisă în stațiunea Mamaia este de 50 km/oră, semnalizată corespunzător cu indicatoare rutiere la cele trei intrări în stațiunea Mamaia.

„Rugăm participanții la trafic să respecte regulile de circulație şi semnificația mijloacelor de semnalizare rutieră, să nu afecteze fluența şi siguranța circulației şi să nu producă prejudicii proprietății publice sau private. Oprirea, staționarea şi parcarea se vor face în locurile special amenajate şi semnalizate, fără ocuparea spațiilor destinate stațiilor taxi şi autobuz”, spun reprezentanții Primăriei Constanța.

Articolul precedentComercianții ilegali de flori, în atenția polițiștilor locali
Articolul următorAmenzi de aproape 200 de mii de lei, cadou de Paște de la pompierii constănțeni