HC Dobrogea Sud va juca miercuri, de la ora 17.30, la Focșani. cu CSM 2007, în  etapa a 11-a a Ligii Zimbrilor. Antrenorul principal Zvonko Sundovski a avut  la dispoziție tot lotul luni seară, la antrenamentul din Sala Sporturilor, când a pregătit tactic și duelul cu CSM Focșani.

”Ne așteaptă un alt meci greu, la câteva zile după ce am jucat în Suedia. Avem puțin timp de odihnă, dar nu contează. Suntem profesioniști și trebuie să fim 100% pregătiți la orice oră, pentru orice meci”, a declaratZvonko Sundovski.

CSM este pe locul 9, cu 16 puncte, iar HCD ocupă poziția secundă în Liga Zimbrilor, cu 24 de puncte, dar meciul se anunță unul foarte disputat.

Duminică, de la ora 18.00, la Sala Sporturilor va avea loc meciul retur cu HK Malmo, pentru accederea în grupele Cupei EHF.

”Este un rezultat bun pentru deplasare, o victorie, dar meciul nu se termină aici. S-a jucat doar prima repriză acolo. Este o echipă periculoasă. Trebuie să fim atenți și din primul minut să ne gândim numai la victorie”, a declarat Zvonko Sundovski, antrenor HCD.

Sursa HC Dobrogea Sud

Articolul precedentMigranții de pe NIVIN au fost debarcați. Marinarii români rămân la bord
Articolul următorElectrocasnice contrafăcute şi artificii nedeclarate, confiscate în Portul Constanţa