Un interlop constănțean s-a filmat în timp ce ameninţa pe reţelele de socializare un polițist. Bărbatul l-a amenințat că, dacă vine după el, este dispus să-l omoare cu furca. „Îți dau numai răngi, topoare și furci în inimă!”

Mascaţii l-au săltat şi l-au dus la sediul poliţiei.Pe numele lui a fost deschis un dosar de ultraj.

În cursul zilei de ieri, polițiști din cadrul Biroului de Investigații Criminale al Poliției municipiului Constanța s-au sesizat din oficiu cu privire la săvârșirea infracțiunii de ultraj, în urma apariției în spatiul public a unei postări de pe o rețea de socializare, înaintând dosarul Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța, pentru efectuarea cercetărilor, conform competențelor, transmite IPJ Constanța.

Potrivit anchetatorilor la data de 27 noiembrie, un bărbat, de 25 de ani a adresat injurii și amenințări la adresa unui polițist din cadrul Poliției municipiului Constanța, într-o postare pe o rețea de socializare.

În această dimineață, procurorul de caz din  cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța, împreună cu polițiști ai Biroului de Investigații Criminale, delegați în cauză, cu sprijinul luptătorilor Serviciului pentru Acțiuni Speciale, au pus în aplicare un mandat de percheziție domiciliară, la locuința suspectului

După descindere, bărbatul a fost condus la audieri, fiind cercetat sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ultraj.

În urma administrării probatoriului în cauză, procurorul de caz va dispune măsurile legale care se impun.

Sursa: Realitatea de Constanta