Maşina unui poliţist din Constanţa a fost spartă, hoţii au furat mai multe obiecte, printre care geaca şi o staţie de emisie-recepţie, dar şi procese verbale de constatare a contravenţiilor. Hoţii au fost prinşi şi arestaţi. La nivelul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Constanţa se fac verificări în legătură cu bunurile lăsate de poliţist în maşina personală

Polițiștii Secției 2 au fost sesizați pe 24 noiembrie cu privire la faptul că, în noaptea de 23/24 noiembrie 2021, persoane necunoscute au spart geamul unui autoturism, parcat în municipiul Constanța, iar din interior au sustras mai multe documente, dar și obiecte care aparțin unui polițist din cadrul I.P.J. Constanța.

Cercetările au fost preluate de polițiști din cadrul Biroului de Investigații Criminale al Poliției municipiului Constanța, iar la data de 30 noiembrie. au fost identificați 3 bărbați, de 20, 21 și 37 de ani, bănuiți de comiterea faptelor.

Potrivit anchetatorilor în sarcina bărbaților de 20, respectiv 37 de ani au fost probate mai multe fapte de furt calificat, prin același mod de operare, iar în ceea ce-l privește pe bărbatul de 21 de ani, acesta este cercetat pentru complicitate la săvârșirea mai multor infracțiuni de furt calificat.

Cei 3 au fost reținuți, ulterior, la data de 1 decembrie, fiind arestați preventiv pentru 30 de zile.

„În ceea ce privește bunurile lăsate de către polițist în autoturismul personal, la nivelul instituției noastre au fost declanșate verificări, prin structura de profil,” menționează IPJ Constanța.

Sursa: Realitatea de Constanta