djordje_cirkovic1

Echipa de handbal HC Dobrogea Sud și-a prezentat noul antrenor. Postul va fi preluat de sârbul Djordje Cirkovic pentru o perioadă de doi ani.

Djordje Cirkovic se întoarce după trei ani la HC Dobrogea Sud, pe care a mai antrenat-o în primele sezoane după înființarea clubului, în 2015/2016 și 2016/2017. Acum a preluat echipa chiar înainte de meciul cu Csurgoi, din Cupa EHF, care se va disputa sâmbătă, 5 octombrie, de la ora 18.00 la Sala Sporturilor.

„Mă bucur că sunt din nou la Constanța. Este un moment dificil, delicat, al clubului, dar cred că putem să modificăm împreună lucrurile într-un mod pozitiv. Eu sunt optimist. Cu siguranță, nu putem să schimbăm filosofia de handbal, strategia și tactica de joc după o zi sau un antrenament. Dar ce putem să schimbăm imediat? Eu cred că putem să schimbăm energia cu care jucăm, atitudinea, voința, dorința. Trebuie să luptăm, să dăm 100% pe teren. Putem să intrăm mâine în sală și să jucăm cu inima, unul pentru altul,” a declarat Djordje Cirkovic.

Djordje Cirkovic este campion al Serbiei și câștigător al Cupei Serbiei cu Vojvodina Novi Sad, pe care a condus-o și în grupele Ligii Campionilor.  Ultima dată a antrenat echipa macedoneană Eurofarm Rabotnik, pe care a condus-o sezonul trecut în Cupa EHF.

Articolul precedentDeputat PSD despre moțiunea de cenzură: Nu trece. Pentru că nici ei nu vor să treacă
Articolul următorȘef nou la comanda Grupării de Jandarmi Constanţa