Deputatul Radu Babuş nu crede că moţiunea de cenzură împotriva Guvernului, care va fi votată săptămâna viitoare, va trece. El apreciază că, dacă acest lucru se va întâmpla totuși, reprezentanţii opoziţiei nu vor fi în stare să facă un guvern.

Radu Babuș a declarat, vineri, într-o conferință organizată la Constanța, că moțiunea de cenzură împotriva Guvernului, de săptămâna viitoare, nu va trece, urmând să fie votat de cel mult 222 de persoane. „Referitor la numărul celor care urmează să voteze această moțiune din partea opoziție, din discuțiile pe care le-am avut maxim 220-222 de voturi. Nu trece. Pentru că nici ei nu vor să treacă”, a declarat Babuș.

Deputatul PSD susține că majoritatea partidelor din opoziție se feresc să intre la guvernare, iar o coaliție ar fi greu de realizat. „Cei de la USR au spus clar că nu vor să intre la guvernare. O parte mare din PNL clar au un conflict deschis Senat-Cameră cu domnul Orban. Pro România ar vrea, dar azi nu, vorbim de mâine. UDMR ar vrea să intre la guvernare, dar se mai gândesc, că nu-l văd pe Kelemen Hunor într-o relație foarte apropiată cu cei de la USR. Chiar nu îi văd politic stând la aceeași masă având în vedere conflictele pe care le-au avut până acum. Iar UDMR e un partid serios și un partid care are o constanță, iar anumite ciocniri politice pe care le-au avut cu cei de la USR nu le uită ușor. PMP mă abțin, nu vreau să fac comentarii. Adică să-l văd pe liderul PMP la masă cu Victor Ponta e greu. Și cu Ludovic Orban. E un triunghiul bermudelor. Așa nu știu ce guvernare ar putea să izvorască de aici, cred că e un exercițiu de imaginație crunt”, a spus deputatul PSD.

Articolul precedentReprezentanții mănăstirii de la Urluia, amendați de ISU „Dobrogea”
Articolul următorFOTO VIDEO| HC Dobrogea Sud și-a prezentat noul antrenor!