Sepsi și Viitorul au terminat la egalitate scor 2-2(1-0), în etapa a 4 a, Liga 1. Meci spectaculos, cu patru goluri, încheiat dramatic, cu mulți nervi. În minutul 90+3, de la Sepsi a fost eliminat tehnicianul Csaba Laszlo.

Viitorul va fi lider și la capătul acestei runde. Echipa lui Gheorghe Hagi are 10 puncte și golaveraj mai bun decât CFR Cluj.

Au marcat Carnat (min 37) şi Bouhenna (min 90+3) pentru Sepsi, respectiv Ciobanu (min 46) şi Eric (min52, penalty) pentru Viitorul.

Andrei Ciobanu a egalat în minutul 47 cu un șut de senzație de la 25 de metri, iar Eric a înscris câteva minute mai târziu, din penalty, brazilianul reușind cel de-al patrulea său gol din tot atâtea meciuri.FC Viitorul a avut un gol anulat în min. 73, pentru un presupus fault în atac comis de Andreaş Calcan, cel care a trimis mingea în poartă.

”În a doua repriză ne-a ieșit aproape tot, a fost execuția extraordinară a lui Ciobanu, dar am avut și un gol anulat pe nedrept. A fost ca la penalty, am ajuns primul, am pus corpul în față și asta a fost, o să văd reluarea, dar nu cred că a fost fault, eu zic că a fost gol perfect valabil” a declarat Calcan.

„Ambele echipe au dominat câte o repriză, ei au fost mai buni prima repriză, noi în a doua am fost mai inspirați, am avut ocazii…Să atacăm mai bine în ultimii 30 de metri, să dăm mai multe pase în adâncime, iar ei au atacat spațiile, au făcut o repriză foarte bună și meritam victoria. E doar un start bun, e bine, arătăm bine, avem jucători de rulat în continuare, trebuie să mai propunem câte un jucător, mai riscăm. Jucăm și fotbal bun, suntem apreciați, lucrurile merg bine”, a declarat Gheorghe Hagi.

Sursa foto FC Viitorul

Articolul precedentSute de „pirați rutieri”, depistați de polițiști
Articolul următorVIDEO| Alertă pe malul canalului Dunăre- Marea Neagră, în localitatea Cumpăna