Polițiștii au depistat, în perioada 1 – 4 august, în cadrul acțiunii pentru depistarea celor care efectuează transport neautorizat de persoane, 244 de autovehicule ce efectuau în mod ilegal transport contra-cost de persoane, fiind dispuse 201 imobilizări de autovehicule folosite de „pirați”.

Polițiștii au controlat 21.291 de autovehicule și 13 societăți comerciale, fiind constatate 123 de infracțiuni. De asemenea, au fost aplicate 4.032 de sancţiuni contravenţionale, dintre care 1.155 privind transportul în regim de taxi și în regim de închiriere, 106 privind activităţile de transport alternativ cu autoturism şi conducător auto şi 2.400 de sancțiuni contravenționale la alte acte normative.

Totodată, au fost efectuate 7.564 de testări cu etilotestul, fiind reținute 21 de permise de conducere şi retrase 223 de certificate de înmatriculare.
În activități, alături de polițiști rutieri, de ordine publică, de investigarea criminalității economice și de la transporturi, au fost angrenați și specialiști ai Registrului Auto Român și ai Inspectoratului Teritorial de Muncă.
La nivel naţional, acţiunile pentru combaterea ilegalităților din domeniu continuă.

Articolul precedentZonele din oraș în care se intervine în luna august în Constanța
Articolul următor FOTO| Sepsi -Viitorul 2-2. Viitorul rămâne pe primul loc în Liga 1