hcm

Handbal Club Dobrogea Sud a câștigat derby-ul etapei a XVI-a din Liga Zimbrilor, scor 30 -27 (16 -15) cu Dunărea Călărași. 

„Plusul nostru de experiență și-a spus cuvântul. La ei, jucătorii de 20 de ani au greșit pe final. Am fost mai pragmatici pentru că suntem mai experimentați decât ei. După pauză, apărarea a mers foarte bine în a doua jumătate a reprizei , iar Iancu a fost în mare formă. Diferența a făcut-o și poarta, Șelaru nu a prins o zi la fel de bună”, a declarat Rudi Stănescu, președinte HCD.

HCD  a fost încurajată  din tribună de un număr mare de suporteri. Au fost 45 de fani în grupul organizat care a făcut deplasarea de la Constanța, dar numărul total de susținători s-a ridicat la 70-80.

Pentru HC Dobrogea Sud au marcat: Crnoglavac 10 (6), Chikovani 4, Csog 4, Mocanu 3, Nikolic 2, Mladenovic 2, Malinovic 1, Nistor 1, Kevic 1, Vujovic 1, Toma 1.

HC Dobrogea Sud va juca marți,de la ora 16.00, la Sala Sporturilor  cu Minaur Baia Mare, în etapa a XVII-a a Ligii Zimbrilor, iar sâmbătă, 9 februarie, va debuta în Grupa C a Cupei EHF, pe terenul echipei daneze Team Tvis Hostelbro.

Sursa foto HC Dobrogea Sud facebook

Articolul precedentÎncepe ridicarea mașinilor parcate neregulamentar. Cât costă recuperarea autovehiculelor
Articolul următorDelta Dunării promovată la Londra ca destinație de ecoturism