ridicare_masini

 

Săptămânile următoare începe ridicarea mașinilor care staționează sau sunt oprite neregulamentar în municipiul Constanța. Polițiștii rutieri dar și cei locali sunt cei care dispun măsura ridicării autovehiculelor.

Situații în care se poate dispune măsura ridicării: sunt pe carosabil unde staționarea este interzisă prin lege, pe trotuare fără respectarea prevederilor legale, pe spații verzi, în parcuri, în locurile unde sunt montate pavele, în parcările amenajate, fără a avea achitată contravaloarea taxei privind parcarea sau pe locurile de parcare amenajate și semnalizate corespunzător, destinate persoanelor cu handicap, etc.

Constănțenii își pot recupera mașinile din parcul auto situat în municipiul Constanța, strada Caraiman,  dar, doar după ce au achitat taxele tarif ridicare mașini – : 450 de lei, tarif transport mașini – 120 de lei, tarif depozitare mașini/ zi – : 60 de lei.  Recuperarea autovehiculelor se face numai în prezența unui polițist local:

Articolul precedentPericol pe străzi: șofer beat și fără permis, arestat
Articolul următorFOTO| Plusul de experiență și-a spus cuvântul. Victorie pentru HC Dobrogea Sud în derbyul cu Dunărea Călărași