delta_dunarii

 

Delta Dunării alături de alte 8 destinații  cu profil de ecoturism  sunt promovate la Londra de Asociația de Ecoturism din România.

AER reușește în 2019 să aducă România în centrul atenției publicului britanic sub brand-ul Discover Eco-Romania. Nouă destinații, printre care Delta Dunării și  37 firme lansează invitația Descoperă Eco-Romania publicului britanic, în stand-ului AER de la Londra, în perioada 31 ianuarie – 3 februarie 2019.

Cele nouă destinatii cu profil ecoturistic, promovate  sunt Tara Hategului – Retezat, Tara Dornelor, Eco-Maramures, Padurea Craiului – Apuseni, Tinutul Zimbrului – Neamt, Colinele Transilvaniei, Baile Tusnad si Imprejurimile, Delta Dunarii si Piatra Craiului – Brasov.

„În acest fel proiectăm o imagine reală, a unei părți speciale a României. Ne dorim să atragem turiștii în destinațiile ce se dezvoltă în armonie cu localnicii și natura locului. Afacerile promovate de noi au o calitate excepțională a produsului turistic, dar și o responsabilitate specială pentru mediul natural și social. Aceste oferte sunt extrem de căutate de publicul britanic și nu numai, întrucât există un interes crescut din partea lui pentru activitățile în natură și în zona rurală”, a declarat Bogdan Papuc, director Asociația de Ecoturism din România.

Articolul precedentFOTO| Plusul de experiență și-a spus cuvântul. Victorie pentru HC Dobrogea Sud în derbyul cu Dunărea Călărași
Articolul următorDP World Constanța a reînnoit contractul de concesiune cu Administrația Porturilor Maritime Constanța