247 amenzi, iar valoarea acestora s-a ridicat la suma 105.645 lei. au fost aplicate într-o singură zi în municipiul Constanța.

În cursul zilei de 22 Februarie 2019, în intervalul orar 14.00-22.00, 14 polițiști locali organizați în echipe mixte au monitorizat următoarele zone  din municipiul Constanța :Henri Coandă, Tomis Nord, Dacia, Trocadero, Victoria, Anadalchioi Palazu Mare, Campus Universitar, Eden, Piața Tomis 3, Piața Brotacei, Piața Ciresica , Parc Tăbăcărie

În cadrul acestei acțiuni au fost aplicate 36 amenzi contravenționale în valoare de 11.500 lei. Dintre acestea, 14 abateri au fost constatate pentru încălcarea Codului Rutier, 7 abateri pentru tulburarea ordinii și liniștii publice, consum de alcool, acte de cerșetorie sau vagabondaj, 4 abateri pentru nerespectarea normelor de curatenie în municipiul Constanta, 6 abateri pentru nerespectarea normelor legale privind evidenta, domiciliul, reședința și actele de identitate ale cetățenilor români, 2 abateri pentru exercitarea unor acte de comert stradal neautorizat.  Au fost legitimate 70 de persoane, dintre care 9 au fost conduse la sediul unității de poliție locală pentru stabilirea identitatii. O persoană a fost predată Direcției Generale de Asistență Socială Constanța pentru dispunerea de măsuri conform competentelor. Totalul sancțiunilor contravenționale aplicate în cursul zilei de 22 Februarie 2019, a fost de 247 amenzi, iar valoarea acestora s-a ridicat la suma 105.645 lei.

De asemenea, politiștii locali au depistat pe un mijloc de transport în comun al RATC, în zona Far, un bărbat care călătorea fără bilet pe linia 5-40. În momentul efectuării verificărilor, polițistii locali au constatat faptul că persoana era semnalată dispărută și suferea de afecțiuni psihice. Barbatul, în vârstă de 20 de ani, domiciliat în Constanta, a fost condus la sediul Direcției Generale Politia Locala pentru stabilirea identității,iar după încheierea formalităților acesta a fost predat lucrătorilor Secției 4 Politie Constanța.

Sursa foto Poliția Locală

Articolul precedentConstanța sub atenționare cod galben de vânt puternic
Articolul următorIon Sapdaru aduce pe scena TSC, spectacolul Take, Ianke și Cadîr