Conform infomațiilor transmise de Centrul Meteorologic Regional Dobrogea, vântul  va depăşi la rafală 55 – 70 km/h. Vremea va fi deosebit de rece pentru această perioadă, cu temperaturi maxime cuprinse între –4 grade și –1 grad și minime între –8 și –5 grade.

Noaptea trecută, 9 autospeciale tip sărăriță au împrășiat material antiderapant pe bulevardele principale, străzile secundare și podurile din oraș. În prezent, în municipiul Constanța, traficul se desfășoară în condiții normale.

Tot noaptea trecută, ca urmare a vântului puternic, mai multe crengi s-au rupt și au căzut. Echipele Primăriei Municipiului Constanța au intervenit pentru degajarea trotuarului.

Având în vedere că vântul va sufla cu putere în continuare, Primăria Constanța face apel la cetățeni să evite adăpostirea sau trecerea prin apropierea copacilor, stâlpilor, panourilor publicitare, precum şi a imobilelor aflate în construcţie.
Conducătorii auto sunt rugați să evite oprirea sau staţionarea în dreptul copacilor de pe marginea drumurilor, pe care vântul puternic îi poate rupe, și să circule cu atenție sporită prin dreptul panourilor publicitare.

Articolul precedentPorturi maritime închise din cauza văntului puternic
Articolul următorFOTO| Amenzi de 105.645 lei date de polițiștii locali într-o singură zi