Constănțeanca Elena Zaharia este campioană europeană la tenis de masă. Ea a învins-o pe Elizabet Abraamian scor 4:2 (7-11, 7-11, 12-10, 11-9, 13-11, 11-6), în finală probei de simplu juniori ÎI la Campionatele Europene de Tenis de Masă STAG 2018.

Elena reușise să o învingă pe Elizabet Abraamian și cu cinci zile în urmă în proba de echipe, când victoria ei a răsturnat meciul în favoarea României. „Am început foarte pozitivă deoarece știam că am bătut prima dată, știam că pot să o bat și a două oară, chiar dacă ea m-a bătut de mai multe ori. … Dar am crezut în mine și am putut să revin…Nu pot descrie în cuvinte cum mă simt. Sunt foarte fericită că am reușit să câștig această medalie de aur acasă, în România. Nu am cuvinte să descriu cum mă simt”  a declarat Elena Zaharia.

Elena Zaharia, a câștigat medalia de aur și în proba pe echipe alături de Luciana Mitrofan, Irina Rus și Ioana Sîngeorzan.

În proba de juniori II dublu mixt,  Elena Zaharia și Andrei Tomică  au obținut medaliile de bronz.

Delegația României a cucerit în total 11 medalii la Campionatele Europene de Tenis de Masă STAG 2018, Juniori: 2 de aur, 2 de argint și 7 de bronz obținute de către toate loturile de juniori: fete și băieți, juniori I și II.

Articolul precedentBărbat căutat în Spania după ce a furat obiecte de lux de aproape 5 milioane de euro, prins la Constanța
Articolul următorRAJA prelungește Comandamentul pentru Situații de Urgență