Un bărbat dat în urmărire internațională, după ce a furat, dintr-un magazin din Spania, obiecte de lux în valoare de aproape 5 milioane de euro, a fost prins la Constanța.

Potrivit polițiștilor din cadrul Serviciului Investigații Criminale al IPJ Constanța, bărbatul, în vârstă de 29 de ani, din municipiul Constanța, a fost dat în urmărire internațională pentru comiterea unor infracțiuni de furt calificat și constituirea unui grup infracțional organizat, acesta sustrăgând dintr-un magazin, din Spania, mai multe obiecte de lux, precum ceasuri și bijuterii, în valoare de 4.700.000 de euro.

Pentru depistarea acestuia, polițiștii au beneficiat de date și informații suplimentare obținute prin intermediul Biroului SIRENE din cadrul Centrului de Cooperare Polițienească Internațională – Inspectoratul General al Poliției Române. De asemenea, în acțiune au fost angrenați luptătorii Serviciului pentru Acțiuni Speciale Constanța.

Bărbatul a fost prezentat Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Constanța care a emis ordonanță de reținere pe o perioadă de 24 de ore, fiind introdus în Arestul IPJ Constanța.

Articolul precedentAccident în lanț lângă Costinești. 2 persoane au fost rănite
Articolul următorElena Zaharia este dublă campioană europeană la tenis de masă