Având în vedere prelungirea avertizărilor meteorologice de instabilitate atmosferică accentuată, cu averse ce vor avea caracter torențial, descărcări electrice și intensificări ale vântului cu aspect de vijelie, Comandamentul pentru Situații de Urgență al RAJA SA rămâne activ până luni – 30 iulie.

Potrivit RAJA, în cadrul Comandamentului, pentru a se interveni cu promptitudine în rezolvarea problemelor ce pot apărea în funcționarea sistemelor operate și pentru remedierea rapidă a eventualelor avarii, sunt constituite 20 de echipe de intervenție la nivelul municipiului Constanța, respectiv 22 de echipe pentru restul județului, dotate cu utilajele necesare – wome, vidanje și pompe de mare putere, care vor asigura permanența în toată această perioadă.

„Asigurăm toți abonații societății că echipele noastre de intervenție vor depune toate eforturile pentru asigurarea serviciilor de alimentare cu apă şi de canalizare la parametrii optimi. Singurele probleme care pot apărea în funcționarea sistemelor de distribuție apă și canalizare, și care nu țin de operativitatea echipelor noastre, sunt cele legate de lipsa energiei electrice (cabluri şi fire de înaltă tensiune smulse de vânt). În aceste condiții, rugăm toți abonații să dea dovadă de înțelegere, pentru că RAJA va face tot ce este necesar pentru reluarea alimentării cu apă imediat ce sunt rezolvate problemele apărute în furnizarea energiei”, spun reprezentanții regiei.

Consumatorii care înregistrează probleme la sistemul de alimentare cu apă potabilă şi canalizare, pentru remedierea acestor situații într-un timp cât mai scurt, pot să sesizeze toate avariile apărute la dispeceratul societății, la numărul de telefon: 0241.924.

Articolul precedentElena Zaharia este dublă campioană europeană la tenis de masă
Articolul următorFilme în aer liber se întoarce cu 16 proiecții de neratat la Constanța