Sorin Mihăilescu, cel  mai cunoscut suporter SSC Farul a anunțat că intră în greva foamei începând de luni, în fața Primăriei Constanța.

Redăm integral ce a scris Sorin Mihăilescupe pagina sa de facebook:

„Am luat o decizie radicală!
Nimeni nu se întreabă ce mașină conduc, cănd am fost ultima oară în concediu, ce fac cu banii pt care muncesc! Chiar daca muncesc de foarte multe ori si cate 18 – 20 de ore din zi!
Toți mă acuză de interese, că am luat bani din stanga sau din dreapta.
Ati fost langa mine?
Eu nu l-am imjurat niciodata pe Bosanceanu dar a fost injurat de suporteri. Daca imi dadea bani ce il oprea sa o spună??? Nu a avut ce să spună!
Am fost la meciurile de handbal. Au fost tensiuni și căntam împotriva lui Nicusor. Era șeful absolut al județului. De ce nu a zis ca mi’a oferit ceva??? Nu avea ce să spună!
De Giani nici nu discutam. Era prea amarat ca sa poata intra in discutie. Dupa faliment l-am atacat exact cum merita. Ce ar fi avut de spus? Ca eu am sponsorizat echipa???Acum la SSC deja unii o dau in SF.  Am fost primul sponsor al.SSC. Am apelat la prieteni ca sa pot ajuta acest club plecat curat, de la zero si sunt acuzat iar de interese.
Pai hai sa vedem!
Daca se bătea palma cu Marica aveam garantat prin cuvantul lui Mircea Sandu că vor lua echipamente de la mine!!!
Acum aveam un contract de echipament pe care l-am reziliat deja!
Intre banii garantați care veneau de la primarie, prin Marica și faptul că imi urmez sufletul sunt acuzat de interesr cand eu am doar de pierdut!
Acum 5 ani am intrat in greva foamei ca să salvez vechiul Farul. Cand nu mai puteam.să mă mișc și eram intr-o stare ff rea au venit cei de la Ambulanță sa ma ducă la salvare. Am refuzat Fata mea care era foarte îngrijorată statea langa mine… a inceput să plăngă… si pentru copil, soția mea a trecut peste decizia mea. I-a sunat pe Adrian Tincu și Cristian Dimcică care m-au luat cu forta (eram ff rau si nu ma mai puteam opune) si m-au urcat in salvare! Salvare care nu vroia sa ma ia pt ca semnasem hărtie ca refuz internarea.
Atunci eram dispus sa merg pănă la capăt! Am fost oprit!
Luni insă la ora 12.00 voi intra din nou in greva foamei. In fața primăriei Constanța.
Voi încerca să fac un act notarial ca fac totul pe propria raspundere si voi merge păna la capat!
NU POT ACCEPTA CA FARUL.MEU SĂ MOARĂ DIN NOU! Prefer să mor eu și să vă dați măna toți fariștii!Farul merită să meargă mai departe! Curat! Fără să fie folosit în scopuri electorale, imobiliare și finaciare! Dacă voi muri dați-vă măna pentru Farul!
Pentru Suporter Spirit Club Farul! 
Este clubul SUPORTERILOR! NU CEDAȚI!
Pierdeți un „nebun” dar vă regasiți identitatea! CU FARUL PANA LA MOARTE!”

Articolul precedentConstanța trimite ajutoare în Grecia. Centre de colectare
Articolul următorSunset Seamphony la Constanța. Intrarea este liberă