Uniunea Elenă din România, Comunitatea Elenă Elpis Constanța în parteneriat cu Crucea Roșie Sucursala Constanța, anunță că începând de mâine 27 Iulie 2018 va prelua donațiile făcute de cetățeni și firme în sprijinul sinistraților din zona Attika a Greciei,  zona greu încercată în urmă dezastrului natural produs de incendii.

Vor fi deschise 2 centre de primire în Constanța, unul situat pe Stradă Ștefan cel Mare Nr.85 (lângă de policlina cu plata), cel de al doilea,  la sediul Crucii Roșii Sucursala Constanța, Stradă Constantin Brătescu Nr.71.

Donațiile pot consta în: lapte UHT, pansamente, fe;e medicinale, unguente prafuri și medicamente pentru tratarea arsurilor, picături pentru ochi, detergenți și dezinfactanți medicinali, materiale de construcție, unelte folosite în construcții, mănuși medicinale, alimente neperisabile.

Termenul de garanție să fie de cel puțîn 3 luni pentru alimente și cel puțîn 6 luni pentru produsele medicale, altfel neputând fi primite. În scurt timp vor fi anunțate conturile special deschise pentru cei interesați să doneze sume de bani.

Centrele de primire vor fi deschise de luni până șâmbătă între orele 10.00  –  19.00.

Colectarea se va face până la dată de 10 August 2018.

 

 

Articolul precedentMega-concertul Europa FM începe diseară pe plaja dintre Saturn și Venus
Articolul următor„Cu Farul până la moarte”. Sorin Mihăilescu intră în greva foamei