Constănțenii din mai multe cartiere vor rămâne fără apă la robinete, în noapte de miercuri spre joi, respectiv, joi, din cauza unor avarii în rețeaua RAJA.

Pentru executarea lucrărilor de înlocuire a unui tronson din conducta de distribuție de apă potabilă de pe Bulevardul I.C. Brătianu, RAJA SA este nevoită să întrerupă furnizarea apei potabile în noaptea de miercuri spre joi, în intervalul orar 24.00 – 07.00.

Potrivit RAJA, pe timpul desfășurării lucrărilor alimentarea cu apă se va face printr-o conductă de rezervă însă, având în vedere diametrul mai mic al acesteia, abonații din zonele Bd. I.C. Brătianu, Str. Justiției, Cartierul Palas, Cartierul Medeea, Cartierul CET, Zona Viile Noi și Km. 4-5 vor avea apă potabilă la robinete cu presiuni scăzute. De asemenea, consumatorii de la nivelul blocurilor – etajele superioare, vor fi afectați de lipsa totală a apei în această perioadă.

Tot joi, pentru executarea lucrărilor de remediere a unei avarii la rețeaua de distribuție apă potabilă de la intersecția străzilor Sarmisegetuza cu Jupiter, RAJA SA este nevoită să întrerupă furnizarea apei potabile în zonă, în intervalul orar 13.30 – 16.00. Vor fi afectați de lipsa apei potabile consumatorii din zona centrală a orașului, perimetrul delimitat de străzile Călărași – IG Duca – Avram Iancu – Bd. Ferdinand – Mihai Viteazu – Traian – Piața Ovidiu – Mircea cel Bătrân – Mamaia – Bd. Tomis – Călărași și zona blocurilor de pe Aleea Lupeni.

În acest interval vor avea apă cu presiuni reduse abonații din zona Piața Ovidiu și Peninsulă, cei din tronsonul delimitat de străzile Ion Lahovari – Poporului – Mihai Viteazul – Nicolae Iorga – Ștefan Mihăileanu – Gheorghe Murea – IG Duca – Călărași – Ion Lahovari, precum și cei de  pe Aleea Garofiței, zona cuprinsă între străzile IL Caragiale și București.

Reprezentanții societății spun că echipele  de intervenție vor face tot posibilul pentru finalizarea lucrărilor și reluarea furnizării apei potabile la parametrii optimi în cel mai scurt timp. Totodată, consumatorii afectați de aceste lucrări sunt sfătuiți să își asigure rezerva minimă de apă pentru consum și uz casnic pe perioada întreruperii furnizării apei.

Articolul precedentSpărgătorii de nunți: polițiștii locali au mers neinvitați la o nuntă din Constanța
Articolul următorSe încearcă realizarea unui Muzeu Memorial al Canalului Dunăre-Marea Neagră