Un bărbat care era urmărit internațional pentru infracțiuni de aderare la un grup infracțional organizat, tăinuire și spălare de bani, fapte comise în Belgia, a fost prins, la sfârșitul acestei săptămâni.

Potrivit Poliției Județene Constanța, poliţiştii de investigații criminale au depistat, sâmbătă, un bărbat, de 37 de ani, din localitatea Tuzla, județul Constanța, pe numele căruia exista un mandat european de arestare, emis de autorităţile belgiene. El fusese dat în urmărire internațională pentru comiterea de infracțiuni de aderare la un grup infracțional organizat, tăinuire și spălare de bani, pe Belgiei.

Bărbatul a fost reținut, pe bază de ordonanță, pentru 24 de ore, iar duminică a fost prezentat Curții de Apel Constanța, care a emis mandat de arestare preventivă pentru o perioadă de 15 zile, în vederea predării către autorităţile belgiene, fiind încarcerat.

Pentru depistarea acestuia, poliţiştii au beneficiat de date şi informaţii suplimentare obţinute prin intermediul Biroului SIRENE din cadrul Centrului de Cooperare Polițienească Internațională – Inspectoratul General al Poliţiei Române.Constanța,

Articolul precedentExamenul de Bacalaureat, păzit de jandarmi la Constanța
Articolul următorSocietatea ornitologică îi invită din nou pe constănțeni să ajute la protecția berzelor