sursa foto: IJJ Constanța

Jandarmii constănțeni vor asigura măsurile de ordine publică la Examenul Național de Bacalaureat – sesiunea iunie/iulie.

Potrivit Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Constanţa, militarii vor asigura, de luni, măsurile de ordine publică pe timpul desfășurării examenului de bacalaureat, la cinci centre de examinare din județul Constanţa. „Misiunea jandarmilor este aceea de a preveni faptele ce ar putea tulbura ordinea, liniștea publică și desfășurarea în condiții de normalitate a examenului de bacalaureat”, spun reprezentanți IJJ.

Astfel, jandarmii vor păstra permanent legătura cu reprezentanții instituțiilor de învățământ, în vederea soluționării imediate a oricăror incidente ce ar putea pune în pericol siguranța elevilor sau a cadrelor didactice.

În intervalul 25 – 28 iunie, jandarmii constănțeni vor fi prezenți în timpul susținerii probelor din cadrul Examenului Național de Bacalaureat, la următoarele centre de examinare:

– Liceul Tehnologic „Dragomir Hurmuzescu” Medgidia;

– Liceul Tehnologic „Axiopolis” Cernavodă;

– Liceul Teoretic „Callatis” Mangalia;

– Liceul Cobadin;

– Sediul I.S.J. Constanţa.

Articolul precedentO femeie a murit într-un incendiu la Mănăstirea de maici „Vovidenia”
Articolul următorConstănțean căutat internațional după ce a aderat la un grup infracțional organizat, prins de polițiști