Consilierii locali din Mangalia se vor reuni, joi, în ultima ședință ordinară din acest an, unul dintre proiecte vizând majorarea cu până la 500 la sută a impozitului pentru clădirile în paragină din stațiuni.

Potrivit Primăriei Mangalia, principalul proiect supus adoptării în ședința Consiliului Local Municipal de joi se referă la stabilirea taxelor și impozitelor locale pentru anul 2019. Un alt proiect important vizează rectificarea bugetului de venituri și cheltuieli al Mangaliei, pentru anul 2018.

În aceeași ședință a Consiliului Local, se va supune la vot majorarea cu procente cuprinse între 300 și 500 la sută a impozitului pe clădire pentru imobilele în paragină din stațiuni.

Alte proiecte de hotărâre supuse adoptării vizează aprobarea Regulamentului de organizare și funcționare a cimitirelor de pe raza orașului, dar și programul evenimentelor propuse pentru anul viitor.

Totodată, se va mai dezbate acordarea unor ajutoare financiare pentru preșcolarii și elevii din zonele IAS, Fruvilieg, Zootehnie și Barieră, precum și aprobarea Programului de sprijinire a persoanelor aflate în situații dificile din punct de vedere social și economic.

Articolul precedentSchimbare de comandă la Inspectoratul de Jandarmi Județean Constanța
Articolul următorSute de copaci au fost plantați în nouă zone ale municipiului Constanța