Locotenent-colonelul Mihai-Daniel Ferencz a fost împuternicit în funcția de inspector șef al Inspectoratului de Jandarmi Județean Constanța pentru următoarele șase luni.

În prezența șefului Centrului de Informare Publică din cadrul Inspectoratului General al Jandarmeriei Române, colonel Nițoi Gabriel, la sfârșitul săptămânii trecute a avut loc ceremonialul de predare/primire a comenzii operative a Inspectoratului de Jandarmi Județean Constanța.

Astfel, locotenent-colonelul Mihai-Daniel Ferencz a fost împuternicit în funcția de inspector șef pentru o perioadă de șase luni. Ofițerul este absolvent al Academiei de Poliție „Alexandru Ioan Cuza” București și a activat în cadrul jandarmeriei constănțene pe întreg parcursul carierei sale, ultima funcție ocupată fiind aceea de comandant al Grupării de Jandarmi Mobile „Tomis” Constanța.

Acest eveniment a avut loc în contextul desemnării colonelului Constantin Dima pentru a participa la o misiunea de menținere a păcii sub egida ONU în America Centrală.

Articolul precedentDosar penal pentru o tânără de 23 de ani, prinsă la cerșit cu cei patru copii ai săi
Articolul următorConsilierii locali din Mangalia vor dezbate taxele și impozitele locale pentru anul viitor