Primăria Municipiului Constanța a încheiat sezonul de plantări din acest an, fiind sădiți sute de pomi în nouă zone din oraș.

Potrivit reprezentanților instituției, speciile folosite au fost paltini, castani, platani, vișini turcești, sorbi și arțari, care au fost introduși în casetele speciale de pe trotuare.

Primăria Municipiului Constanța a încheiat cu brio sezonul de plantări din acest an. Au fost sădiți sute de pomi în 9 zone din oraș. Speciile folosite au fost paltini, castani, platani, vișini turcești, sorbi și arțari care au fost introduși în casetele speciale de pe trotuare. Arborii au fost plantați pe străzile: Primăverii, Maramureș, Ștefan Mihăileanu, Țepeș Vodă, Ardealului, Crișana, București, dar și pe bulevardul Aurel Vlaicu și în stațiunea Mamaia. Plantările vor fi reluate în primăvara anului 2019.#PrimariaConstanta#Constanta

Publicată de Primăria Constanța pe Duminică, 16 decembrie 2018

Arborii au fost plantați pe străzile Primăverii, Maramureș, Ștefan Mihăileanu, Țepeș Vodă, Ardealului, Crișana, București, dar și pe bulevardul Aurel Vlaicu și în stațiunea Mamaia.

Plantările vor fi reluate în primăvara anului 2019.

Articolul precedentConsilierii locali din Mangalia vor dezbate taxele și impozitele locale pentru anul viitor
Articolul următorVideo/ Poliția Constanța combate viteza excesivă cu un autoturism de viteză