Cele trei femei care au agresat un băiat într-o școală din Constanța, la începutul acestui an, au fost condamnate fiecare, la câte un an și două luni de închisoare, cu suspendare, dar decizia instanței nu este definitivă.

Judecătoria Constanța a dispus condamnarea celor trei femei, acuzate de săvârșirea infracțiunilor de loviri și alte violențe și de tulburarea liniștii publice la pedepse cu închisoarea, cu suspendare. Astfel, el au fost condamnate la câte un an de închisoare pentru loviri şi alte violențe și la șase luni de închisoare pentru tulburarea ordinii şi liniștii publice. Magistrații au contopit pedepsele și au dispus condamnarea celor tei la câte un an și două luni de închisoare, cu suspendarea executării.

În plus, ele au fost condamnate să plătească daune morale către partea civilă de câte 1.200 de lei fiecare. Decizia instanței nu este definitivă, putând fi atacată la Curtea de Apel Constanța.

 

Incidentul s-a petrecut la sfârșitul lunii ianuarie a acestui an, la Școala Gimnazială nr. 28 ”Dan Barbilian” din Constanţa, elevul, în vârstă de 13 ani, fiind agresat pe holurile instituției de învăţământ de către mamele unor colegi. Directorul unității de învăţământ a sesizat poliția și a spus că mamele veniseră la şcoală ca să depună o plângere chiar împotriva elevului, care le-ar fi terorizat copiii, dar lucrurile au degenerat, iar acestea s-au repezit asupra băiatului, lovindu-l sub privirile celorlalți colegi.

Imaginile au fost filmate de către colegi, cu telefoanele mobile, şi au ajuns astfel la mama copilului agresat, dar şi pe rețelele de socializare. „Copilul meu a fost bătut cu bestialitate de către trei mămici în școala gimnazială 28 Dan Barbilian Constanţa!”, a postat chiar mama băiatului.

În același incident a fost lovită și sora acestuia, iar cei doi au fost examinați medico-legal. Poliţiştii le-au reținut pe cele trei femei, iar, ulterior, ele au primit arest la domiciliu.

Articolul precedentAutoturism marca BMW X6, furat din Marea Britanie, descoperit în Ostrov
Articolul următorElevii constănțeni pot câștiga 10.000 lei pentru proiecte dedicate comunității